przyjmujemy pod nr telefonu (+48) 534 964 120 oraz pod mailem rezerwacje@stawymilickie.pl
Barszcz biały z kiełbasą z jesiotra i jakiem przepiórczym ................. 12 PLN/litr
Kaczka pieczona w całości faszerowana jabłkami ................. 25 PLN/kg (1 szt około 3 kg)
Karp smażony tradycyjnie ................. 14 PLN/kg
Amur pieczony z sosem chrzanowym ................. 18 PLN/kg
Skoki z królika w sosie musztardowym ................. 30 PLN/kg (3 szt na kilogram)
Karp w galarecie ................. 22 PLN/kg
Pasztet z karpia ................. 18 PLN/kg
Pasztet z królika ................. 20 PLN/kg
Kiełbasa z jesiotra ................. 8 PLN/100g
Jajka po szkocku ................. 10 PLN/szt.
Karkówka ................. 15 PLN/kg
Schab z jajkiem ................. 17 PLN/kg
Boczek rolowany z czosnkiem ................. 15 PLN/kg
Paprykarz z ryb słodkowodnych ................. 30 PLN/szt. (400g)
Pulpety z jesiotra w pomidorach ................. 30 PLN/szt. (400g)
Karp w zalewie octowej ................. 30 PLN/szt. (400g)
Rolmopsy z tołpygi ................. 30 PLN/szt. (400g)
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015