zapraszamy do Gospody 8 Ryb na kolację w ramach Dni Karpia 2021
Kolacja w formie serwowanej.
W trakcie kolacji przeprowadzimy konkurs.
Przystawka
Sezonowany sum z palonym masłem, szczawik zajęczy, emulsja, dynia piżmowa
Zupa
Cytrynowa zupa rybna z białym winem, z jesiotrem marynowanym w cydrze jabłkowym
Danie główne
Amur w maślance z oliwą koperkową i puree ziemniaczanym z gąbką pietruszkową
Marynowana tołpyga z makaronem pappardelle i galaretką z buraka kiszonego z nasturcją
Pieczony filet z karpia z konfiturą z wędzonych jabłek i śliwek, sos szczawiowy, ziołowa kluska ziemniaczana, marchew naciowa glazurowana
Szczupak w panko z musem mango-jogurtowym, wędzona śmietana, gratin ziemniaczany z rokitnikiem
Deser
Lawendowa panna cotta z bezą i czarną cytryną oraz piaskiem orzechowym
Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna
Cena: 135 zł/osoba
Rezerwacja oraz sprzedaż biletów odbywa się w Recepcji Hotelu Naturum,
pod nr telefonu 71/ 75 90 888
lub mailowo pod adresem: rezerwacje@stawymilickie.pl
Koszt biletu – 135 zł/osoba – za bilety Goście dokonują 100% przedpłaty,
na miejscu - recepcja Hotelu Naturum
odbiór biletu - recepcja Hotelu Naturum
lub przelewem
tytuł przelewu: "Kolacja ryba do syta" imię i nazwisko, data
KONTO: Bank Spółdzielczy w Miliczu
19 9582 0000 2000 0024 4417 0022
wraz z informacją mailową o rezerwacji i przelewie na adres: rezerwacje@stawymilickie.pl
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015