logo
fot. Małgorzata Kujda © Stawy Milickie
4 listopada

04 listopada (sobota), rozpoczęcie o godz. 18.00

zapraszamy do Gospody 8 Ryb na kolację w ramach Dni Karpia

"Ryba do syta"

Kolacja w formie bufetu szwedzkiego.
W trakcie kolacji przeprowadzimy konkurs. 

 

MENU


Dania konkursowe

Tatar z wędzonego jesiotra z suszonymi pomidorami, kaparami podany na pesto z rukoli
Roladka z amura z warzywami i szafranowym risotto
Pierogi z karpia, blanszowane warzywa podane w bulionie rybnym z nutą grzybów i imbiru

Przystawka

Por faszerowany wędzonym szczupakiem i twarożkiem podany na musie z pieczonego buraka
Suflet z wędzonym linem i jajkiem zielononóżki
Terrina z amura ze szpinakiem i koperkowym twarożkiem

Zupa

Consomme z jesiotra z kołdunami podane z chipsem z jarmużu i marchwi
Krem z dyni z nutą pomarańczy i imbiru z dodatkiem mascarpone

Dania główne

Jesiotr zapiekany ze szpinakiem w cieście francuskim
Karp z kandyzowanymi pomidorami , jarmużem , opiekanym chlebem i majonezowym wasabi
Stek z jesiotra z ziemniaczanym puree z rodzynkami i liśćmi brukselki

Deser

Sernik z musem malinowym podany na sosie z czarnej porzeczki z dodatkiem świeżych owoców
Mini Pavlowa z kremem dyplomat i owocami
Biszkopcik z kremem tiramisu i frużeliną owocowa, podany z pudrem z mięty pieprzowej oraz piaskiem orzechowym

Dodatki

Gołąbek z kaszy bulgur z cebula , okraszany boczkiem
Pieczone ziemniaki ziołowe
Risotto z warzywami
Gulasz z soczewicy z dodatkiem papryki i pieczarek
Curry z zielonej fasolki szparagowej z ciecierzyca i mlekiem kokosowym

Napoje

Kawa, herbata, woda mineralna

CENA

Cena: 99 zł/osoba

Specjalna promocja!

Do butelki wybranego alkoholu 1l soku gratis

 

TYLKO 80 MIEJSC

REZERWACJA I SPRZEDAŻ BILETÓW

Rezerwacja oraz sprzedaż biletów odbywa się w Recepcji hotelu,
pod nr telefonu 71/ 75 90 888
lub mailowo pod adresem: rezerwacje@stawymilickie.pl
Koszt biletu – 99 zł/osoba – za bilety Goście dokonują 100% przedpłaty,

Sposób płatności


na miejscu - recepcja Hotelu Naturum
odbiór biletu - recepcja Hotelu Naturum

lub przelewem
tytuł przelewu: "Kolacja ryba do syta" imię i nazwisko, data
KONTO: Bank Spółdzielczy w Miliczu
19 9582 0000 2000 0024 4417 0022
wraz z informacją mailową o rezerwacji i przelewie na adres: rezerwacje@stawymilickie.pl

 

NAGRODY KONKURSOWE

  • Voucher pobytowy obejmujący weekend w hotelu Naturum wraz ze śniadaniem dla 2 osób,
  • Pakiety lokalnych produktów,
  • Zaproszenie dla dwóch osób na Zabawę Andrzejkową do Gospody 8 Ryb.

 

IMPREZĘ POPROWADZI

Grzegorz Olszamowski

 
 
REGULAMIN IMPREZY >>

STAWY MILICKIE SA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

NIP: 916-13-88-540

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015