logo
fot. Paweł Kucharski TRAVART.pl © Stawy Milickie
fot. Paweł Kucharski TRAVART.pl © Stawy Milickie
11.10.2015

11 października (niedziela) - kolacja "Ryba do syta" w Gospodzie 8 Ryb

KALENDARZ WYDARZEŃ I IMPREZ

| ORGANIZATOR: Stawy Milickie SA   | MIEJSCE: Ruda Sułowska 20

| DATA OD:   2015-10-11 18:00:00   | DO:   2015-10-11 21:00:00
| KATEGORIE: Gospoda 8 Ryb CET

WIDOK

LISTA WYDARZEŃ

KALENDARZ

11 października

11 października (niedziela), rozpoczęcie o godz. 18.00

zapraszamy do Gospody 8 Ryb na kolację w ramach Dni Karpia

"Ryba do syta"

Kolacja w formie bufetu szwedzkiego.
W trakcie kolacji przeprowadzimy konkurs na najsmaczniejszą potrawę kolacji. 

 

Menu:

Dania Główne:

  • Zupa minestrone gotowana na wędzonym karpiu z kołdunami,
  • Ravioli z karpia z kaparami i sosem szałwiowym,
  • Karp pieczony w ziarnach słonecznika z sałatką z buraka czerwonego, koziego sera z sosem balsamicznym,
  • Karp  smażony w mące razowej z sałatką z fenkuła, szarej renety z sosem z oliwy cytrynowej,  
  • Amur sous vide z pieczoną w całości cebulą  i marchewką w sosie beurre blanc.

 

Przekąski:

  • Karaś marynowany  z szalotką i kaparami,
  • Małe rybki  smażone w mące Grahama z sosem teriyaki,
  • Wędzony karp z gruszkowym chutney i rozmarynem,
  • Tarta z sumem i szpinakiem,
  • Jesiotr gotowany w  całości w wywarze rybnym, z warzywami  julienne  i maślanym sosie z limonką i trawą cytrynową,
  • Amur wędzony na zimno z musztardą francuską i koprem,
  • Rillette z tołpygi  podane na liściu cykorii,
  • Tatar z suma z szalotką i marynowanym prawdziwkiem.
  • Coś ekstra na zakończenie - podczas kolacji  Szef Kuchni - Piotr Grzyb zaserwuje kulinarną niespodziankę .

Napoje:

kawa, herbata, woda, soki owocowe

 

TYLKO 80 MIEJSC

 

REZERWACJA

pod nr telefonu informacji turystycznej 71/ 75 90 885
w godzinach 11.00-19.00 poniedziałek-piątek, 10.00-19.00 sobota-niedziela
lub mailowo pod adresem: rezerwacje@stawymilickie.pl


CENA

99 PLN/osoba

Sposób płatności
na miejscu - Gospoda 8 Ryb - Informacja Turystyczna
odbiór biletu w Informacji Turystycznej na podstawie paragonu
lub zaksięgowanej wpłaty

lub przelewem do 2.10.2015
tytuł przelewu: "Kolacja ryba do syta" imię i nazwisko
KONTO: Bank Spółdzielczy w Miliczu
19 9582 0000 2000 0024 4417 0022
wraz z informacją mailową o rezerwacji i przelewie na adres: rezerwacje@stawymilickie.pl

STAWY MILICKIE SA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

NIP: 916-13-88-540

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015