logo
WIELKANOC

Tradycyjne Święta Wielkiej Nocy w Krainie Niezwykłości

14 kwietnia – 17 kwietnia 2017 roku

Pakiet obejmuje:

  • sobota: obiadokolacja, wspólne malowanie pisanek i dekorowanie ciastek*, dobranocka na wielkim ekranie i kubek gorącego kakao*,
  • niedziela: Śniadanie Wielkanocne z tradycyjnym daniami, Słodki bufet przepełniony domowymi ciastami, drożdżowymi babami i lukrowanymi mazurkami dostępny w godzinach 12:00 – 16:00, Kolacja- Specjalne menu Szefa Kuchni, dobranocka na wielkim ekranie i kubek gorącego kakao*,
  • poniedziałek: bogate śniadanie w formie bufetu w Restauracji Hotelowej lub śniadanie śpiochów- serwowane do pokoju, Słodki bufet przepełniony domowymi ciastami, drożdżowymi babami i lukrowanymi mazurkami dostępny w godzinach 12:00 – 16:00, obiad- wybór z karty menu,
  • nieograniczona możliwość korzystania ze strefy wellness,
    - miejsce parkingowe,
    - bezpłatny dostęp do Internetu Wi-Fi,
    - przedłużony pobyt do godziny 16:00.

Dodatkowe atrakcje:

  • piątek lub sobota: dla chętnych – malowanie pisanek i przygotowanie własnej święconki(koszt 60 zł)*,


Cena pakietu: 230 zł/osobę/dobę
Cena pakietu dla dzieci powyżej 5 roku życia: 115 zł/osobę/dobę
Dzieci do 5 roku życia: pobyt bezpłatny

Serdecznie zapraszamy do Doliny Baryczy!

*Wszystkich zainteresowanych Gości prosimy o dokonanie rezerwacji do dnia: 10 kwietnia 2017 roku.

Informacje:

Restauracja Hotelowa podczas Świąt Wielkanocnych otwarta będzie w godzinach: 14:00-21:00
Śniadanie Wielkanocne serwowane będzie w godzinach: 8:00-11:00
Kolacja dla gości wykupionym pakietem świątecznym serwowana będzie w godzinach: 17:00-19:00 

 

 MENU

 Śniadanie Wielkanocne

 Żurek na tradycyjnym zakwasie,

 Suflet z wędzoną rybą,

 Jajka faszerowane wędzonym jesiotrem, rzodkiewką i szczypiorkiem,

 Pieczone mięsa : karkówka, terrina z kurczaka, schab ze śliwką/morelami, boczek, schab suszony w ziołach,

 Pasztet rybny, pasta rybna, paprykarz z ryb, wędzone ryby,

 Sałatka z brokułów z gotowanym jajkiem, serem feta, prażonymi pestkami słonecznika i dresingiem jogurtowo- czosnkowym,

 Jajka w sosie tatarskim,

 Szynka w galarecie z sosem serowo - chrzanowym,

 Tradycyjna sałatka jarzynowa,

 Sałaty podawane z sosami do wyboru: tatarski, chrzanowy, jogurtowo-czosnkowy, vinegret,

 Domowe pieczywo wypiekane na miejscu na żytnim zakwasie z dodatkami ziaren, przypraw i orzechów.

 

Zapraszamy do zapoznania się z naszą specjalną kartą dań wielkanocnych >> ZOBACZ MENU WIELKANOCNE

STAWY MILICKIE SA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

NIP: 916-13-88-540

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015